maandag 24 januari 2011

ruiltocht team 2

Marktkoopman


De man haalde dit blik uit Den Haag. Hier kocht hij 50 kratten prullaria, die hij dan weer door verkocht. Dit product is naar waarschijnlijkheid afgestaan. We ruilden dit product voor onze cd. Wat wij ervoor terug kregen was een Heineken blikje.


Vrouw met boekhandel.

De vrouw koopt boeken in maar krijgt ze ook, vaak omdat mensen het zonde vinden om de boeken weg te gooien. Ze had ook een collectie antieke kaarten. Deze komen uit Frankrijk en België. Sommige kaarten kwamen uit 1900! Uit deze reeks mochten we er één uitzoeken. In ruil daarvoor heeft zij onze snoepjes gekregen.


Man op straat

We vroegen een man op straat of hij iets wilde ruilen voor onze pen. Uiteindelijk ruilden wij een pen met een lampje tegen een pakje zakdoekjes. Deze had hij gekregen op straat ter promotie.


Vrouw in winkel.

We kwamen een winkel binnen en vroegen aan een vrouw achter de toonbank of zij met ons zou wilde ruilen. Het enige wat zij te bieden had was een sticker. Wat bijzonder aan deze sticker is, is dat deze van het merk is dat zij als eerste in haar winkel verkocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten