dinsdag 25 januari 2011

Ruiltocht Team 7



Wij kwamen een student tegen die onze perforator wel wou ruilen voor zijn nietmachine in de vorm van een tekenfilm karakter. Hij had deze nietmachine onlangs gekregen van zijn moeder, “Soms vergeet mijn moeder dat ik ondertussen alweer 23 ben”.





Daarna kwamen wij een jong stel tegen bij de Dam, de jongen wilde onze nietmachine wel ruilen voor zijn pen. Deze pen is van het ziekenhuis waar zijn moeder werkt. Ook zijn vriendin wou wel ruilen, zij ruilde onze pen weer tegen haar markeerstift. Deze gebruikt ze voor haar school.



Vervolgens gingen wij naar een grote boekenwinkel op zoek naar iets ruilbaars voor onze markeerstift. De vrouw had niet veel bij zich, enkel een boekenlegger. Deze boekenlegger bevat het logo van de historische boekenwinkel.



Uiteindelijk vonden wij deze man die onze boekenlegger wel wou ruilen voor zijn clownsneus. Deze clownsneus staat symbool voor de Clini Clowns. De man draagt deze stichting een warm hart toe.



Ook hadden we nog een pak spelkaarten, deze ruilden wij met deze man voor een leeg parfumflesje. Hij was met vrienden op bezoek in Amsterdam en verbleef in een hotel, en hij had dit flesje meegebracht om een beetje goed te ruiken in onze hoofdstad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten